Sarja-/pilakuvat (Päivitetty 8.5.2004.)
Ankkamies
Perustuu vanhalle vitsille miehestä, joka pisti ankan housuihinsa mennessään elokuviin. Väritystä on muokattu tietokoneella, mistä seurauksena kaikki tummanvihreä muuttui siniseksi ja neonvärit loistavat ylikirkkaina.
Avaruusolennon vierailu
Julkaistu kaverin kanssa tehdyn Vintti pimeenä -lehden takasivulla. (Lehteä myytiin kokonaista kolme kappaletta, hintana 10 mk aikuisille ja 2 mk koulukavereille.) Tehty muistaakseni kuudennella luokalla.
Harryn hirveä koulupäivä
Englanninkurssin lehteen kasiluokalla tehty sarjis (- ja taso on sen mukainen). Yksinkertainen "kun kaikki menee pieleen" -aihe.
Kakkua!
Piirsin tämän pilakuvan veljeni syntymäpäivänä, tosin kuvassa esiintyvät hahmot ovat kuvitteellisia ja repliikkikin oli itse keksimäni vitsi. En kääntänyt sitä suomeksi koska se ei kuulostaisi silloin miltään, kaikki nimittäin perustuu sille että sanojen 'cake' ja 'brains' ääntämyksessä on samat vokaalit joten ne kuulostavat etäisesti toisiltaan. Taidat olla jo ihan pihalla, joten on parasta että vain klikkaat tuota linkkiä.
Kioskiryöstäjä
Idiootti ryöstää kioskin. Erikoinen ruutujen sijoittelu.
Kipi-kipi!
Pilakuva ufosta ja avaruusmiehestä. (On parasta, etten paljasta vitsiä etukäteen.)
Kuvan sielu
Tytön piirtäjänlahjojen kehittyminen ja menetykset. Tämä ei ole sarjakuva sanan tavanomaisessa merkityksessä, mutta koska tekstillä ja kuvalla on yhtä voimakas merkitys, ei luokittelu yksinomaan tarinaksi tai piirustukseksi olisi sopivaa.
Lentävien lautasten hyökkäys
Lyhyt sarjakuva muukalaisten hyökkäyksestä. Perustuu yhdelle huonolle vitsille.
Metsän pikkuväki
Mukana tonttulaskenta.
Pikku kala
Vesivärit/muste. Tehty ylisurullisessa mielentilassa.
Pitkä odotus
Jo vuosia on kulunut mutta yhä hän toivoo rakkainpaansa palaavaksi. Mukana muistio hyödyllisistä asioista siltä varalta että joku muukin aikoo piirtää sarjiksen lähiaikoina.
Ruokajono 1 2
Aihe, josta voisi jatkaa loputtomiin, (nimim. kokemuksen ääni). Keittäjät ovat oikeasti hyvin mukavia ihmisiä, tässä esiintyvä ruoanjakaja on vain liioiteltu hahmo kaikkein kammottavimmista vaihtoehdoista.
Veitsiteline
"Ne, jotka eivät osaa piirtää tekevät sarjakuvia." Turha hienostelu on heitetty nurkkaan ja päähenkilöksi nousee nelisorminen kampelansilmäinen kaveri. Sarjassamme elämä satuttaa.
Viuhtis 1
Pikkuisen peikkonaisen seikkailuja, jatkoa seuraa tulevaisuudessa.
Äksy Aasi - "En oo mikään hintahtava yksisarvinen"
Yksi ruutu kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Äksyllä on asennetta!