Hahmot ja aliakset

KuoletarKohtalo2
Oletko lukenut BabySittersClub-kirjoja? Muistatko sen naapurin noidan nimen? *Nyökkäys.* Juuri sieltä tämä on peräisin, en kai minä keksisi näin kornia nimeä omasta päästäni! Numero 2 tulee erotukseksi, sillä näillä hahmoilla ei ole muuta yhteistä kuin nimi. Käytin tätä nimimerkkiä julkaistessani Ne tulivat metsästä -jutun yläasteella kirjoittamisen valinnaiskurssin lehdessä ja myöhemmin KissFM:n Hautausmaa-chatissa. Vaikken ole pahemmin esittänyt tätä hahmoa, ainoastaan käyttänyt sen nimeä allekirjoituksena, tiedän mielessäni miltä hän näyttää.
KuoletarKohtalo2 on iättömältä vaikuttava nainen, mustahiuksinen ja kalpeaihoinen. Hän pukeutuu vanhanaikaiseen mekkoon sekä viittaan ja kantaa aina mukanaan laukkua jossa on kirjurin välineet. Hänen lempiharrastuksensa on kiipeillä puihin ja vakoilla sieltä, mitä muut tekevät. Erityispiirteenä taipumus sairastua nuhaan vähän väliä; silloin hän töräyttelee valtavaa pitsinenäliinaan ja esiintyy vähän veltosti, muuten hyvin eloisa henkilö.

''Pipo pois päästä!'' Ilona H.
Oikea henkilö roolien ja sivuston takana. Ennen kerroin tässä avoimesti itsestäni, mutta nyt vuosia myöhemmin on tullut mieleen että jos työhaastattelijat löytävät tämän sivuston hakukoneella, se ei anna minusta kovin imartelevaa kuvaa, joten itsesensuuri on paikallaan. Olen syntynyt vuonna 1985 ja aloitin tämän sivuston pitämisen vuonna 2000 kun olin 15. Luomisen huippu oli vuosina 2002-2003, jonka jälkeen se hiipui, ja viimeksi sivustoon on koskettu vuonna 2007. Nyt 2014 päivitän vähän (toisinsanoen sensuroin).
Testaa yhteensopivuus (Olen tosin nykyään varattu, mutta voit katsoa huviksesi mitä teini-ikäinen minä olisi ollut sinusta mieltä.)
Tekemiäni testejä.
Muut aliakset: Chameleon, Joy, kameleontti, Tariel


Pelihahmot

Lizard
Alunperin pelihahmoni RaceWarKingdomsissa 23.09.2001-13.12.2002. Lopetin omasta vapaasta tahdostani tasolle 1632, enkä ole lipsunut takaisin RWK:iin sen jälkeen. Hän asuu nykyisin KissFM:n Linna-chatissa, tosin salissa häntä ei ole nähty kuukausiin. Pelit sijoittuvat nykyään itse keksimiini paikkoihin.
Historia: Lizard (alkuperäiseltä nimeltään Tariel) syntyi Okarrdessin Huoneen neljänneksi tyttäreksi Harphotonashin maanalaisessa kaupungissa. Huonemaagina toimineen isoveljen sairastuttua outoon hivutustautiin (luultavasti kyseessä oli myrkky tai kirous) perheen kuopuksesta alettiin pikakouluttaa hänelle seuraajaa. (Syynä tähän oli, että Huoneen jäsenillä oli synnynnäinen heikkous magiassa, joka ei Tarielin perimässä näkynyt niin selvästi, koska hänen isänsä sattui olemaan velho. Ilmeisesti samanlainen onnellinen sattuma oli käynyt hänen vanhemman veljensä kanssa.) Tariel hölmöili erään löytämänsä taisteluloitsun kanssa ja siitä aiheutunut räjähdys turmeli hänen kasvonsa. Hän toipui vammoistaan, mutta loitsun ilkeän luonteen vuoksi sen vaikutus uusiutui epäsäännöllisin väliajoin, ja parantamisen sijaan hänen oli opeteltava vain peittämään arvet. Ikuisena epäonnistujana hän joutui vainotuksi ja pakeni salamurhaajia maanpinnalle ajatellen Huoneensa hyljänneen hänet. Siellä hänestä tuli erinäisten seikkailujen jälkeen ryöväri. Hän keräsi jopa ympärilleen pienen rosvojoukon, mutta lopulta he joutuivat väijytykseen ja suurin osa surmattiin. Lizardia kidutettiin päivien ajan, mutta hän ei murtunut. Vihollisen velho kutsui demonin ottamaan haltuunsa erään rosvotoverin ruumiin ja käski tämän olennon raiskata Lizardin ajatellen että petos satuttaisi kaikista eniten. Demoni ei kuitenkaan pysynyt täysin hallinnassa, ja vaikka se suorittikin julman tehtävänsä Lizard sai tietää sen olevan Syvyyden olento. Kun hänet jätettiin kuolemaan aavikolle, satunnainen ohikulkija paransi osan haavoista ja Lizard onnistui pakenemaan pohjoiseen mistä jäljittäjät eivät häntä tavoittaisi. Varhain seuraavana keväänä hän synnytti pojan, joka on osittain demonin hallinnassa. Nähtäväksi jää, pystyykö lapsen sielu toimimaan yhteistyössä loisensa kanssa vai jääkö se alakynteen.

Jurema
Toinen Linna-hahmoni, joka asuu vakituisesti salissa, takan kupeessa. Jurema on syntynyt vammaisena ja hänen huomattavin poikkeavuutensa on iso kyttyrä selässä. Vaikka hän onkin ruumiillisesti noin neljäntoista ikäinen, hänen älykkyytensä on pikkulapsen tasolla, eikä hän kykene tuottamaan järkeviä sanoja tai ymmärtämään puhetta kuin hyvin alkeellisella tasolla. Hänen hiuksensa ovat pörröiset ja kiharat, väriltään vaaleanruskeat. Silmät ovat harmaat. Hänet tunnistaa myös hajun perusteella, sillä hän ei ole täysin sisäsiisti. Jurema viettää suurimman osan päivästään nukkuen, loppuosan kuluessa ruoanhankintaan ja leikkimiseen. Hän pitää erityisesti tanssimisesta, toisten kiusoittelusta ja pienistä liikkuvista asioista. Vaatepartena on harmaa venähtänyt villamekko ja polvipituiset löysät villasukat.
Esikuvina ovat toimineet Ruusun nimi -elokuvan Salvatore ja se mykkä tyttö; Fifth Elementin Leeloo ("Chicken Good!") sekä tietysti Quasimodo.

Palaa pääsivulle