Tarina on muutaman minuutin ylistys tuntoaistille. Saatte ihmetellä miten näin pitkää koskettelua voi kuvailla siveästi, tai miten niin siveä koskettelu voi vaikuttaa niin eroottiselta. Sitä kutsutaan kai hellyydeksi. Vaikka kertoja onkin mies, kerronta on auttamattoman romanttista ja varmaan myös feminiinistä, mutta minkä sille voi.

Kahdestaan kesähuvilalla
Aurinko oli varmaan jo noussut, mutta sen valo ei päässyt leikkaamaan tietään synkän pilviverhon läpi. Röhnötin eteisen puusohvalla lämpimään college-asuun verhoutuneena mutta paljasjaloin. Viileät varpaani yrittivät upota vanhaan patjaan, jonka sileä pintakangas oli kulunut vuosien saatossa ohueksi kuin hämähäkin silkki. Kuuntelin tippuvien pisaroiden ääntä. Sade oli jo loppunut, mutta maisema ikkunoiden takana oli vieläkin hämärä, ja huone vieläkin hämärämpi.
Kuulin lähestyvien askelten tassutuksen. Sisäovi avautui naristen ja tyttöystäväni seisoi siinä lyhyessä yömekossaan. Hänen pitkät, tummat hiuksensa
näyttivät karheilta ja aamunpörröisiltä, ja paloin halusta silittää niitä. Rakas keijukaiseni katsoi minun suuntaani, mutta hänen uneliaat silmänsä liukuivat ylitseni jonnekin märkään koivikkoon. Suoristin vasemman jalkani ja heilautin kättäni pienieleisesti herättääkseni hänen huomionsa, ja hän tuijotti minua mustilla silmillään, jotka näyttivät valtavilta jopa ilman meikkiä. Hän istui eteeni jalat koukussa ja nojautui syliini. Jotenkin hämmentyneenä kiedoin käteni hänen ympärilleen. Hän nojasi käsivarteeni päästäen vaimean huokauksen, muttei sanonut mitään ja minäkin pysyin hiljaa, sillä yksikin sana olisi tuhonnut tuon hetken. Ujutin oikean jalkani hänen polvensa alta ja painoin samalla poskeni vasten hänen tuuheaa tukkaansa. Jalkapohjani painui kiinni hänen kehoonsa ja tunsin, ettei hänellä ollut pikkuhousuja. Jalkapohjani kohtasi hänen yläreitensä sileyden, kantapääni hänen salaisen kosteutensa. Hän värähti hienoisesti ja tunsin kuinka hänen käsivarsiensa pienet karvat nousivat pystyyn. Silittelin häntä voimakkaasti yrittäen tuoda lämpöä hänen kylmiin raajoihinsa ja hän istui sylissäni kuin nukke, rentona ja liikkumattomana. Minullakin oli kylmä. Hieroin nyrkkiäni omaa reittäni vasten poistaakseni koleuden. Hän tarttui hellästi käsiini, painoi ne rintojensa väliin ja puhalsi. Hieroin nenääni hänen karkeisiin hiuksiinsa ja hengitin hiljaa, lämpimästi. Vapautin käteni varovasti hänen otteestaan ja kuljetin sormiani pitkin hänen rintojaan, jotka olivat pyöreät, pehmoiset ja vapaat. Nännit törröttivät ohuen kankaan läpi.
Taas hän pysäytti tutkiskeluni, joten siirsin oikean käteni ylemmäs, hänen kasvoillensa. Hänen pehmeät huulensa olivat töröllään, paheksuvasti? Kuljetin etusormeani ylös nenänpieltä ja sivelin hänen poskipäätään. Kiersin silmän ympäri ja ohjasin sormenpääni varovasti suljetulle silmäluomelle. Liu'utin kosketustani alaspäin, yli ripsien ja niitä pitkin, mutten kohdannut kyyneleitä. Ehkei mikään ollutkaan vialla. Ujutin peukalonpääni hänen huuliensa väliin ja tyttö avasi leukojensa portin raolleen. Työnsin peukaloni ensimmäistä niveltä myöten hänen suuhunsa ja tunsin hänen kuuman kielensä tanssivan sormen ympärillä. Suljin silmäni, vedin jalkani koukkuun niin että kantapäät painuivat tukevasti patjaan ja puristin polvillani hänen hehkuvia reisiään tiukasti yhteen. Vasen käteni vaelsi hänen rinnalle ristittyjen käsiensä yli ja viileät sormeni kiertyivät lopulta hänen paljaan käsivartensa ympärille. Peukaloni hyväili pehmeää lihaa kainalotaipeen vieressä. Paine hänen suussaan koveni yhtäkkiä ja oikea peukaloni pakotettiin ulos. Etu- ja keskisormeni päät olivat asettuneet hänen silmäkulmiinsa ja tunsivat kuinka luomi vetäytyi ylös. Mutta hän oli minun otteessani. Vasen peukaloni etsiytyi hänen kosteaan kainalokuoppaansa ja kohtasi karkean sängen. Painoin pääni hänen olalleen ja nuuhkaisin, mutten tavoittanut hien tuoksua. Ristin nilkkani hänen nilkkojensa päälle, kiersin oikean käsivarteni hänen ympärilleen. Nyt hän oli vankini! Kuulin hänen hengityksensä voimistuvan. Ilma sirisi hänen sieraimissaan kuin tuuli kuivassa kaislikossa. Veri sykki haaroissani. Tuhisin hiljaa hänen korvaansa. Sydämeni hakkasi innoissaan ja tunsin kaiken kylmyyden pakenevan ruumiistani. Hiki tahmasi kainaloni. Olin yhtälailla hänen orjansa kuin hän minun.
Suutelin pehmeästi rakkaani kaulaa samalla kun puristin häntä tiukasti itseäni vasten. Hän käänsi päätään ja kuljetin huuliani pitkin hänen sileää poskeaan kunnes pääsin perille ja suutelimme tulisesti. Hän liikahti yhtäkkiä ja kiepsahti kyljelleen, enkä voinut enää pidellä häntä. Kaaduimme sohvalle. Hyvä etten lyönyt päätäni lakattuun kädensijaan. Linnut lauloivat pihalla ja nenäni täytti ikivanhan patjan suolainen tuoksu. Takerruin tyttöön kaikilla raajoillani ja miehuuteni painui vasten hänen reittään, mutta hän pääsi kiemurtelemaan otteestani. Hän liukui lattialle ja nousi pystyyn. Päivänsäde tunkeutui sisään ikkunasta ympäröiden tytön punertavat hiukset tulisella kehällä, ja näin hänen hymyilevän kiusoittelevasti. Ottaen tukea hänen käsivarrestaan minäkin nousin. Lakattu puulattia oli viileä jalkapohjieni alla, kun seurasin häntä talon pimeyteen.

KuoletarKohtalo2

Palaa Kirjoitelmat-sivulle
Palaa pääsivulle